Knorr
Knorr шпагетти амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Хэрэглэгдэх зүйлс: 250гр татсан мах, 250гр спагетти гоймон
ЗААВАР:
1.Татсан махыг ургамлын тосонд хуурна.
2. 250мл ус нэмээд амтлагчийг хийгээд сайтар хутгана. Мах зөөлөн болтол бага гал дээр 10-15 минут буцалгана.
3. 250гр спагетти гоймонг буцалгана. Бэлэн болсон гоймон дээр Болонез соустай махыг нэмнэ.
Knorr плов амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
ЗААВАР:
1. Махаа хэрчээд 5 халбага ургамлын тосонд хуураад дунд зэргийн гал дээр таглаад 10минут шөлөнд нь жигнэж өгнө.
2. Махан дээр 200гр будаа болон 400мл ус нэмнэ.
3. Таглааг таглаад бага гал дээр ус байхгүй болтол жигнэж будааг болгоно.
Knorr тахианы амтлагч /Барбекью соустай/
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Хэрэг болох зүйлс: 800гр тахианы мөч
ЗААВАР:
1. Амтлагчийн дээд хэсгийг урж зориулалтын уутыг гаргаж ирнэ.
Тахианы мөчийг уутанд хийж амтлагчийг нэмнэ. Уутыг боогоод тахиаг амтлагчтай тарааж сайтар хольж өгнө. (Уутыг гэмтээхээс болгоомжлоорой)
2. Ууттай амталсан тахианы мөчөө шарах шүүгээнд 50 минутын турш 180 градусын температурт болгоно.
Knorr шарсан төмс амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
ЗААВАР:
1. Соус бэлтгэх: 4 халбага цөцгий, 2 халбага майонез дээр амтлагчийн дээд хэсгийг урж амтлагчийг хийж хутгана.
2. Төмсийг угааж, шарахад бэлэн болгож хэрчинэ.
3. Хэрчсэн төмсийг саванд хийгээд уутны доод хэсгийн амтлагчийг нэмнэ, 2 халбага ургамлын тос хийгээд сайтар хольж амтлагчийг тарааж өгнө.
4. Төмсийг 200С-д урьдчилан халаасан шарах шүүгээнд 30-35 минутын турш шарна.
Knorr терияки тахианы мах амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
ЗААВАР:
1. Тахианы цээж махыг жижиглэн хэрчинэ.
2. Хайруулын тавганд тахиаг бага зэргийн тосонд шарна.
3.70мл ус нэмээд амтлагчаа хийгэд сайтар холино, өтгөн соус үүсэх хүртэл зөөлөн гал дээр буцалгана.
Knorr гахайн махны амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Хэрэг болох зүйлс: 1кг гахайн мах
ЗААВАР:
1. Амтлагчийн дээд хэсгийг урж зориулалтын уутыг гаргаж ирнэ.
Гахайн махыг уутанд хийж амтлагчийг нэмнэ. Уутыг боогоод тахиаг амтлагчтай болгоомжтойгоор тарааж хольж өгнө.
2. Ууттай амталсан гахайн махаа шарах шүүгээнд 60 минутын турш 180 градусын температурт болгоно.
Knorr тахианы мах амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Заавар:
400 гр тахиан цээж мах, 50мл сүү, 2 халбага томатны кетчуп, 4 халбага майонез, 5 халбага наранцэцэгийн тос
1. Амтлагчийн дээд хэсгийг урд хольцыг аяганд хийнэ, 2 халбага бүлээн ус нэмж хутгаад 5 минут амраасны дараа 2 халбага кетчүп 4 халбага майонезийг нэмэж хутгана.
2. Тахианы цээж махыг хэрчин нэг бүрчлэн сүүнд дүрж норгоод үүрмэгэнд өнхрүүлэн 10 минут халуун тосонд шарна.
3. Бэлэн болсон наггетсаа бэлдсэн соустайга иднэ.
Knorr тахианы амтлагч /Амтат чинжүүтэй/
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Хэрэг болох зүйлс: 800гр тахианы цээж мах
ЗААВАР:
1. Амтлагчийн дээд хэсгийг урж зориулалтын уутыг гаргаж ирнэ.
Тахианы цээж махыг уутанд хийж амтлагчийг нэмнэ. Уутыг боогоод тахиаг амтлагчтай болгоомжтойгоор тарааж хольж өгнө.
2. Ууттай амталсан тахианы цээж махаа шарах шүүгээнд 50 минутын турш 180 градусын температурт болгоно.
Knorr тахианы цээж мах амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Хэрэг болох зүйлс: 800гр тахианы цээж мах
ЗААВАР:
1. Амтлагчийн дээд хэсгийг урж зориулалтын уутыг гаргаж ирнэ.
Тахианы цээж махыг уутанд хийж амтлагчийг нэмнэ. Уутыг боогоод тахиаг амтлагчтай болгоомжтойгоор тарааж хольж өгнө.
2. Ууттай амталсан тахианы цээж махаа шарах шүүгээнд 50 минутын турш 180 градусын температурт болгоно.
Knorr тахианы мах амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Хэрэг болох зүйлс: Бүтэн тахиа (1,2 кг), ургамлын тос
ЗААВАР:
1. Аяганд 4 халбага ургамлын тосонд амтлагчийг хийгээд сайтар холино. Хольцыг тахианы махан дээрээ бүхэлд нь жигд тарааж өгнө.
2.Амталсан бүхэл тахианы махаа 200С-д урьдчилан халаасан зууханд 50-60 минутын турш шарж өгнө.
Knorr тахианы далавчны амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Хэрэг болох зүйлс: 1кг тахианы далавч
ЗААВАР:
1. Амтлагчийн дээд хэсгийг урж зориулалтын уутыг гаргаж ирнэ.
Тахианы далавчийг уутанд хийж амтлагчийг нэмнэ. Уутыг боогоод тахиаг амтлагчтай тарааж сайтар хольж өгнө. (Уутыг гэмтээхээс болгоомжлоорой)
2. Ууттай амталсан тахианы цээж махаа шарах шүүгээнд 50 минутын турш 180 градусын температурт болгоно.
Knorr тахианы амтлагч /Сармис болон ногоотой/
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Хэрэг болох зүйлс: 1кг тахианы мөч
ЗААВАР:
1. Амтлагчийн дээд хэсгийг урж зориулалтын уутыг гаргаж ирнэ.
Тахианы мөчийг уутанд хийж амтлагчийг нэмнэ. Уутыг боогоод тахиаг амтлагчтай тарааж сайтар хольж өгнө. (Уутыг гэмтээхээс болгоомжлоорой)
2. Ууттай амталсан тахианы цээж махаа шарах шүүгээнд 50 минутын турш 180 градусын температурт болгоно.
Knorr шөл
ЗААВАР:
1. Саванд 750мл хүйтэн ус хийнэ.
2. Knorr шөлийг саванд хийн сайтар хольж хутгана.
3. Үргэжлүүлэн Бага гал дээр 3 минутийн турш хутгасаны дараа таны зутан шөл бэлэн болно.
Knorr шөл
ЗААВАР:
1. Саванд 750мл хүйтэн ус хийнэ.
2. Knorr шөлийг саванд хийн сайтар хольж хутгана.
3. Үргэжлүүлэн Бага гал дээр 5-7 минутийн турш хутгасаны дараа таны зутан шөл бэлэн болно.
Knorr шөл
ЗААВАР:
1. Саванд 750мл хүйтэн ус хийнэ.
2. Knorr шөлийг саванд хийн сайтар хольж хутгана.
3. Үргэжлүүлэн Бага гал дээр 3 минутийн турш хутгасаны дараа таны зутан шөл бэлэн болно.
Knorr шаурма амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
ЗААВАР:
1. Уутны дээд хэсгийг онгойлгож хольцийг майонез болон цөцгийтэй хольж сайтар хутгаж соус бэлдэнэ.
2. Үхрийн махаа нарийн хэрчээд уутны доод хэсгийг урж хольцтой хольж сайтар халаасан хайруулын тавганд шарж өгнө.
3. Пита талхан дээр бэлтгэсэн соусаа түрхээд, дээр саладны навч, бэлтгэсэн мах, улаан лооль гэх мэт ногоог тавьж ороогод ороомог болгон боож өгнө.
Knorr гоймонгийн амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Хэрэг болох зүйлс: 100гр мөөг, 300гр макарон гоймон, 40мл сүү, 50гр бяслаг
ЗААВАР:
1. Мөөгөө хэрчээд 2 халбага наранцэцэгийн тосонд хайруулын тавган дээр болтол нь хуурна.
2. Мөөгөн дээр Knorr-н хольцыг нэмээд 400мл сүү хийгээд, дунд зэргийн гал дээр буцалгана. Бэлтгэсэн халуун сүмс дээр 50гр бяслаг үрж нэмнэ.
3. 300гр макарон гоймонг буцалгаж бэлтгэсэн соустай хольсноор хоол бэлэн болно.
Knorr шарсан хавирганы амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Knorr котлет амтлагч
100% байгалийн гаралтай, химийн нэмэлт бодис агуулаагүй, натурал амтнаас бүрдсэн 184 жилийн түүхт Knorr амтлагч.
Хэрэг болох зүйлс: 500гр татсан мах, 150гр сүү
ЗААВАР:
1. 150гр сүүг бага гал дээр халаагаад хольцыг хийгээд хутгаж өгнө.
2. Үүссэн хольцыг татсан махтай сайтар холино.
3. Амталсан махыг котлетын хэлбэрт оруулна. Хэрэв хүсвэл талхны үүрмэг эсвэл гурилаар бүрхэж болно.
4. Ургамлын тосонд котлетыг шарна.
Knorr шөл
Тахианы махтай, гурилтай шөл
Ууттай нунтагийг 200мл халуун усанд найруулан хутгана. 2-3 мин хүлээсэний дараа таны шөл бэлэн болно.
Knorr шөл
Гурилтай шөл
Ууттай нунтагийг 200мл халуун усанд найруулан хутгана. 2-3 мин хүлээсэний дараа таны шөл бэлэн болно.
Knorr шөл
Вандуйтай шөл
Ууттай нунтагийг 200мл халуун усанд найруулан хутгана. 2-3 мин хүлээсэний дараа таны шөл бэлэн болно.
Knorr шөл
Тахианы шөл сухартай
Ууттай нунтагийг 200мл халуун усанд найруулан хутгана. 2-3 мин хүлээсэний дараа таны шөл бэлэн болно.
Knorr шөл
Борщ шөл сухартай
Ууттай нунтагийг 200мл халуун усанд найруулан хутгана. 2-3 мин хүлээсэний дараа таны шөл бэлэн болно.
Knorr шөл
Үхрийн махтай шөл
Ууттай нунтагийг 200мл халуун усанд найруулан хутгана. 2-3 мин хүлээсэний дараа таны шөл бэлэн болно.
Knorr шөл
Харчо шөл сухартай
Ууттай нунтагийг 200мл халуун усанд найруулан хутгана. 2-3 мин хүлээсэний дараа таны шөл бэлэн болно.
Knorr шөл
Мөөгтэй зутан шөл, сухартай
Ууттай нунтагийг 200мл халуун усанд найруулан хутгана. 2-3 мин хүлээсэний дараа таны шөл бэлэн болно.
Knorr шөл
Бяслагтай зутан шөл, сухартай
Ууттай нунтагийг 200мл халуун усанд найруулан хутгана. 2-3 мин хүлээсэний дараа таны шөл бэлэн болно.